arquadrat

QUI SOM?


Som un equip de professionals del sector de l’arquitectura i la construcció que ens apassiona la nostra feina.

Amb més de 15 anys d’experiència construim, reformem i rehabilitem habitatges, locals i oficines perquè cada projecte sigui únic escoltant sempre els requisits dels nostres clients.

Treballem tant per particulars com per empreses. I ens adaptem a qualsevol tipus d’encàrrec. Dipsosem de diferents equips de col.laboradors professionals com: enginyers, interioristes i arquitectes que sovint complementen els nostres projectes.

Gestionem i coordinem tot tipus de projectes tècnics i executem les obres amb els nostres equips d’industrials. Ens autoimposem com a filosofia de treball complir amb el pressupost i timing acordats.

FERRAN MORA – Vaig néixer l’any 1980 al barri de la Sagrada Família de Barcelona. De ben petit ja sabia que em volia dedicar al món de l’arquitectura. Fa més de 20 anys que vaig fer el primer plànol de reforma d’un habitatge i en fa més de 10 que sóc Arquitecte Tècnic. A estones lliures em vaig formant com Arquitecte. (5è curs)
Actualment aportant el meu coneixement professional i empresarial dins ARQUADRAT. Ens els darrers anys penso que benvinguda la crisi com a oportunitat per tal de dignificar el sector de la construcció. Crec que els canvis sempre han de ser per millorar.

SERGI LUMIERE – 30 anys d’experiència com a cap d’obra l’avalen com la millor garantia per la bona execució de les obres.

NINA GARCIA – Arquitecta tècnic de professió, ella és l’encarregada de l’administració del despatx així com la elaboració de pressupostos i perspectives 3D.

 

COM TREBALLEM?


1) Truca, envia un e-mail o senzillament vine al nostre local i explica’ns les teves necessitats

2) Fem una visita tècnica in-situ. A continuació et plantegem una primera solució acompanyada d’un pressupost sense compromís

3) Un cop acceptat el pressupost treballem conjuntament el projecte on definim: materials, qualitats, nivell d’acabats, etc i organitzem el “timing” de l’obra

4) Executem el projecte encarregat amb el nostre personal i equips d’industrials. Gestionem el dia a dia de l’obra verificant tots els detalls

5) Entreguem l’obra neta complint segons calendari i pressupost aprovat

filosofia de treball


EXPERIÈNCIA  :
Tenim més de 15 anys d’experiència que ens avala. Tenim solucions per construir d’una manera òptima.

LA COMUNICACIÓ
El més important és la comunicació. Hi ha d’haver una relació que ens puguis explicar quines són les teves necessitats i les teves preocupacions i nosaltres t’hem de poder donar la resposta, així com explicar-te com va el procés. Aquest diàleg serà garantia d’un bon treball.

REALITZACIÓ DEL PROJECTE :
Explica’ns què necessites, quines són els teus gustos, les teves prioritats. Gaudeix del procés, tingues paciència, com més clar quedi el projecte, més ràpida anirà l’obra.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA :
Farem que casa teva sigui eficient energèticament. Tan amb les instal·lacions: d’electricitat, aigua, gas, de climatització. Com en els tancaments de coberta de façana i aïllament del sòl.

EL PRESSUPOST
Realitzem el pressupost, amb materials de bona qualitat, ajustat i detallat de l’obra, per tal que sigui transparent i no hi hagi sorpreses de última hora.

RESOLUCIÓ DE TRÀMITS  :
Et tramitem tot tipus de llicència segons l’obra que necessitis.

REALITZACIÓ I SEGUIMENT DE L’OBRA :
En l’execució de l’obra farem un seguiment constant per resoldre ràpidament els imprevistos que puguin sorgir. Confia amb nosaltres, sempre et donarem la millor opció.

SERVEI PRE- DURANT I POST OBRA   Sempre, durant i després del procés per qualsevol cosa podràs comptar amb nosaltres. I buscarem la millor solució.