Filosofia de treball

EXPERIÈNCIA  :
Tenim més de 15 anys d’experiència que ens avala. Tenim solucions per construir d’una manera òptima.

LA COMUNICACIÓ
El més important és la comunicació. Hi ha d’haver una relació que ens puguis explicar quines són les teves necessitats i les teves preocupacions i nosaltres t’hem de poder donar la resposta, així com explicar-te com va el procés. Aquest diàleg serà garantia d’un bon treball.

REALITZACIÓ DEL PROJECTE :
Explica’ns què necessites, quines són els teus gustos, les teves prioritats. Gaudeix del procés, tingues paciència, com més clar quedi el projecte, més ràpida anirà l’obra.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA :
Farem que casa teva sigui eficient energèticament. Tan amb les instal·lacions: d’electricitat, aigua, gas, de climatització. Com en els tancaments de coberta de façana i aïllament del sòl.

EL PRESSUPOST
Realitzem el pressupost, amb materials de bona qualitat, ajustat i detallat de l’obra, per tal que sigui transparent i no hi hagi sorpreses de última hora.

RESOLUCIÓ DE TRÀMITS  :
Et tramitem tot tipus de llicència segons l’obra que necessitis.

REALITZACIÓ I SEGUIMENT DE L’OBRA :
En l’execució de l’obra farem un seguiment constant per resoldre ràpidament els imprevistos que puguin sorgir. Confia amb nosaltres, sempre et donarem la millor opció.

SERVEI PRE- DURANT I POST OBRA   Sempre, durant i després del procés per qualsevol cosa podràs comptar amb nosaltres. I buscarem la millor solució.