Qui som?

Som un equip de professionals del sector de l’arquitectura i la construcció que ens apassiona la nostra feina.

Amb més de 15 anys d’experiència construim, reformem i rehabilitem habitatges, locals i oficines perquè cada projecte sigui únic escoltant sempre els requisits dels nostres clients.

Treballem tant per particulars com per empreses. I ens adaptem a qualsevol tipus d’encàrrec. Dipsosem de diferents equips de col.laboradors professionals com: enginyers, interioristes i arquitectes que sovint complementen els nostres projectes.

Gestionem i coordinem tot tipus de projectes tècnics i executem les obres amb els nostres equips d’industrials. Ens autoimposem com a filosofia de treball complir amb el pressupost i timing acordats.

FERRAN MORA – Vaig néixer l’any 1980 al barri de la Sagrada Família de Barcelona. De ben petit ja sabia que em volia dedicar al món de l’arquitectura. Fa més de 20 anys que vaig fer el primer plànol de reforma d’un habitatge i en fa més de 10 que sóc Arquitecte Tècnic. A estones lliures em vaig formant com Arquitecte. (5è curs)
Actualment aportant el meu coneixement professional i empresarial dins ARQUADRAT. Ens els darrers anys penso que benvinguda la crisi com a oportunitat per tal de dignificar el sector de la construcció. Crec que els canvis sempre han de ser per millorar.

SERGI LUMIERE – 30 anys d’experiència com a cap d’obra l’avalen com la millor garantia per la bona execució de les obres.

NINA GARCIA – Arquitecta tècnic de professió, ella és l’encarregada de l’administració del despatx així com la elaboració de pressupostos i perspectives 3D.