Serveis

Estem a la teva disposició en qualsevol temática relacionada amb arquitectura, realització de projectes o estudis, obra i manteniment d’edificis.
T’ajudem des del primer moment. T’escoltem i t’oferim el nostre coneixament tècnic per, junts trobar la millor solució.
T’acompanyem en tot el procés, amb esforç, professionalitat i comunicació per aconseguir el teu objectiu, d’una manera ràpida, eficient i de preu ajustat. Que no significa que renunciem a les màximes exigències de confort i practicitat.

Obra nova


Com t’agradaria que fos casa teva?
Ens encanta dissenyar i construir el teu habitatge somniat. Sempre apostant per un disseny pràctic, fàcil i amb gust. Amb la construcció de l’habitatge amb materials i mà d’obra de qualitat i preu ajustat.

Reforma


Tens ganes de fer un canvi? Necessites millorar casa teva? Ens encarreguem de tot. Digues, què vols i quin pressupost tens i et donarem la millor solució.
Ens apassiona convertir el vell amb nou. Desfruitem buscant solucions d’on no n’hi ha.
El què més ens agrada és reformar i retornar-te casa teva per tal que la puguis gaudir com no ho has fet mai. I et compensi l’esforç econòmic, físic i psíquic i et sentis a gust i estiguis content d’haver apostat per fer les obres.

Rehabilitació


Tota obra queda influenciada pel pas del temps, per les accions atmosfèriques, per la petjada humana… per accions químiques, físiques… Tot fa que, poc a poc, qualsevol edifici es vagi deteriorant.
Hem treballat amb obres molt importants de rehabilitació. Sempre cuidant i mimant, ja des del projecte i després en la realització de les obres. Per acabar obtinguent el resultat buscat.
Aquest és un procés únic. Que necessita una atenció especial.

Redistribució d’espais


Quantes vegades has pensat que perds lloc? Que tens una distribució que no s’aprofita del tot.
Ens estudiarem el teu cas, per donar-te un producte final de confort i practicitat.

Millores d’accessibilitat


Realitzem millores d’accessibilitat tan en habitatges unifamiliars i en edificis.
Si necessites que t’adaptem l’habitatge, per col·locar una grua, adaptar el bany o la cuina, etc.. et podem assessorar i mirar de fer-ho el més pràctic possible. I si l’habitatge té més d’una planta també et podem instal·lar un ascensor o un remuntador.
En edificis tenim molta experiència amb col·locació d’ascensors i formació de rampes d’accés per tal de evitar escales i retranquejos. A més a més, et podem indicar si hi ha ajudes econòmiques perquè les puguis demanar.

Disseny i subministra de mobiliari  


Necessites un moble a mida?
Necessites optimitzar l’espai de casa teva o local?
Et dissenyem el mobiliari al teu gust i te’l muntem.
Et fem de tot: un altell, una llitera, un armari, una llibreria, una oficina…
Explica’ns quines son les mencances del teu espai i junts trobarem una bona solución que et facilitarà el dia a dia i será com haber guanyat m2 o m3.

Servei de manteniment d’edificis  


T’agradaria que algú es fes càrrec del manteniment del teu edifici? Que no t’haguessis de preocupar per les averies o deterioraments que van sorgint durant l’any i que no entren per l’assegurança de l’edifici? Nosaltres ens ocupem de tot.

Locals i despatxos


Vols obrir un negoci? Necessites redistribuir el teu espai de treball? Necessites fer un rentat de cara al despatx?
T’ajudarem a fer el canvi que necessites, per tal d’aconseguir els màxims beneficis de la teva empresa. Digues quines son les teves prioritats, els teus gustos i junts trobarem la millor solució. Apostem per un disseny pràctic, amb distinció i utilitzant materials de qualitat i preu ajustat.